Kor Kuiper

Samen op weg naar beter!

*Zondag 12-05  Training Mediumschap Stap voor Stap. 10:00 tot 16:00 uur. 
Door Healing Medium Kor Kuiper.

Voel je wel eens een “aanwezigheid”?
Voel je de emoties/pijn van anderen aan?
Heb je het idee dat je hooggevoelig (HSP)bent?
Wil je deze gevoeligheid leren ontdekken en voor je laten in plaats van het gevoel dat het je belemmerd dan is deze workshop iets voor jou:

Training : Mediumschap, Stap voor stap!

De workshop wordt gegeven door Kor Kuiper, Healing Medium, die sinds 2007 actief is op dit gebied en diverse opleidingen en trainingen gevolgd heeft in binnen- en buitenland.
Je leert in de workshop je gevoeligheden te begrijpen en in te zetten.
Antwoord op je vragen en handreikingen om jezelf beter te begrijpen en
mogelijk anderen te helpen door middel van Healing of Mediumschap (Engelse stijl)

De training zal bestaan uit 6 afzonderlijke dagen (zie data) waarbij je de gelegenheid wordt geboden om te ontdekken, te ervaren en te gebruiken.
In groepsverband wordt er geoefend met elkaar.

De lesdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur met een middagpauze waarin je zelf meegebrachte lunch kunt nuttigen. Koffie/Thee/Water aanwezig.

Opgave via mail: [email protected]

Kosten training: 49,- euro per dag ( 294,- vooraf te voldoen)

Vanwege de aard van de training is er beperkt plek.

Op alle aanbiedingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing die bij aangaan van de training via de mail zal worden verstrekt bij de bevestiging van de inschrijving.
Je plaats is gereserveerd na betalingsontvangst.

Zondag 12 mei
Zondag 26 mei
Zondag 9 juni
Zondag 23 juni
Zondag 7 juli
Zondag 14 juli (afsluiting)

Uitgangspunten

Ieder mens wil vrij zijn, vrij bewegen, zich vrij voelen. Echter is de de grootste beperking vaak de mens zelf door vastgezette ideeën, opgelegde denkbeelden.trauma's of negatieve ervaringen. Deze ervaring slaan we op en meestal proberen we er aan voorbij te leven. We maken in ons hoofd een klein kistje met een hangslot waar we deze ervaring bewaren zodat er niemand bij kan. Maar het vasthouden van deze geheimen, het oppotten van deze kistjes kost energie. Energie de je niet kan besteden aan andere dingen. Naarmate je verder komt in je leven en je energieniveau daalt wordt de energie die overblijft steeds minder. We gaan tegen grenzen aan lopen en ons lichaam wordt moe, doodmoe van het harde werken. Het harde werken dat aan de buitenkant niet zichtbaar is maar wij jij als mens elke dag mee geconfronteerd blijft. Op een gegeven moment zijn we zo moe dat niets meer gaat. Het lichaam had middels zijn lichaamstaal al diverse klachten op ons bordje gegooid waarvan wij dachten, ook dat nog..


We hebben vergeten te luisteren naar ons lijf. Als het zijn ongenoegen uit lossen we dat op met een pijnstiller, een antidepressiva of drank en drugs of gelijk elke andere vlucht of afleiding. Rond deze tijd vindt men meestal de weg naar mijn praktijk. Gelukkig. Soms duurt het dertig jaar. Helaas. Maar wanneer het ook is, ik ga met je aan de slag om de demonen van je verleden te verjagen, om je kistjes 1 voor 1 te openen en te legen. In een vertrouwde setting, alles in rust maar met de emoties en gevoelens die daar bij horen. Langzaam zullen we merken dat de persoon zoals die bedoelt is weer tevoorschijn komt, dat de fysieke klachten afnemen of verdwijnen. Dat het gevoel van vrijheid weer voorbij komt, de nieuwe ideeën zich aandienen en de energie zich beter kan afstemming op jouw behoeftes.


Een gezonde geest in een gezond lichaam. Het een kan niet zonder de ander. Psychosomatische klachten zijn goed op te lossen. Ga de strijd aan met jezelf, ik loop een poosje met je mee en als het klaar is zwaai ik je hartelijk uit. Ik zie wie je bent, ik zie wie je geworden bent en ik help je middels allerlei tools jezelf weer te vinden. Samen op weg naar Beter.

Persoonlijke motivatie

Een paar belangrijke ervaringen in mijn leven, waaronder een bijna dood ervaring, hebben mij er van overtuigd dat het leven hierna niet ophoudt maar verder gaat op een andere manier en dat de tijd die we op aarde doorbrengen een deel is van ons gehele zijn. 


Het leven biedt uitdagingen en mogelijkheden die zo persoonlijk zijn dat je de innerlijke reis moet durven aanvaarden om te voelen welke wegen Jij moet bewandelen om je te ontwikkelen tot de mens waar jij je goed bij voelt. Het enige dat vaststaat is dat alles verandert, dus aanvaard de reis met alle ups en downs die er zijn.  Onze familie en geliefden die de oversteek al maakten zullen ons graag bijstaan samen met de persoonlijke gidsen en begeleiders van gene zijde. Aan gene zijde willen ze niets liever dan je gelukkig zien, de weg er naar toe kan hobbels hebben met redenen die we niet of nog niet kunnen overzien. Leef vooruit ! Wat geweest is kun je niet meer veranderen, alleen hoe je er mee omgaat. Ik voel het als persoonlijke taak je te helpen als je hier in vast loopt ! 

Met hulp van je innerlijke leiding en de boodschappen van onze familie, geliefden, vrienden en begeleiders aan de andere kant help ik je om je leven in te richten zoals het voor jou bedoelt is. Ik reik mogelijkheden de keuzes die je maakt maakt je in vrije wil, zoals het bedoelt is. Samen op weg naar beter !