Kor Kuiper

Samen op weg naar beter!

Reading

In de Engels methode kennen we twee vormen: Psychic & Mental

Psychic : Ik lees jouw energie en haal daar mijn informatie uit over je zijn, je verleden, je angsten, je pijnen, blokkades, je potentie en help je daarmee te ordenen zodat je met een goed overzicht weer verder kunt. Soms zijn de klachten fysiek, andere keer kunnen de emotionele problemen de aanleiding zijn.

Mental : Hierbij maak ik kontakt met overleden personen en lees hun energie en communiceer via beelden, gevoel of horen en eventueel ruiken, ik geef je bewijs die ze me aanreiken en boodschappen die voor jou belangrijk zijn om te horen. Soms is de behoefte bij jou, soms is de behoefte er ook aan de andere kant en ben je daarom bij mij terecht gekomen.

Reading Psychic/Mental in de praktijk € 60,- (max 1 uur)

Spiritual Healing


Bij fysieke pijn of emotionele pijn is er een doorbraak te maken door een Spiritual Healing We zijn soms zo geblokkeerd of gespannen dat we in de stressmode staan en ons lichaam ons probeert duidelijk te maken dat het zo niet meer gaat. Een behandeling kan een grote stap vooruit betekenen waardoor er ruimte komt voor nieuwe ontwikkelingen.De ontspanning is vaak erg diep, soms komen er tijdelijk hevige emoties los waardoor er ruimte in je hart of je lijf komt. Je hoeft alleen maar te ontvangen, mijn "warme handen" en de Spirituele Gidsen doen de rest.

Als je verder weg woont is het handig iemand mee te brengen voor vervoer zodat je ontspannen naar huis kunt waarna er meestal een zeer diepe nachtrust volgt.

Energetische behandeling in de praktijk € 60 (max 1 uur)


Core Coaching®


Psychische begeleiding bestaat uit persoonlijke gesprekken over de problemen die spelen in je leven. Via het gesprek geef ik je de tools om je problemen te overwinnen, om dichter bij jezelf te komen en te harden zodat je het leven aan kunt. Zaken als rouwverwerking, levensvragen, ziekte, misbruik, mishandeling zijn voorbeelden van persoonlijke stukken die begeleiding vragen. Een voorbeeld is het aangaan van gesprekken na een EMDR behandeling. Niets is zo gek of raar dat er niet over gesproken kan worden in een veilige setting in alle rust. 

Natuurlijk ben je van harte welkom om eerst kennis te maken om te ervaren of er een 'klik" is. 

Mijn aanpak is direct en duidelijk maar altijd met respect voor de situatie. Jij bepaalt de vervolggesprekken, geen abonnementen of series die worden opgelegd, het gaat om jou, jouw tijd, jouw tempo, jouw investering!

Als dit je aanspreekt, wacht dan niet langer en zet stappen, samen op weg naar beter !

Core Coaching® in de praktijk € 60 (max 2 uur)

Cursus Mediumschap 1 op 1 

Een dagdeel samen, 1 op 1 , met mediumschap Engelse stijl, werken met Spirit. Mental en psychic readingen, psychometrie, aura's zien of voelen, healing etc.

Welke facetten bij jou passen gaan we in een 1 op 1 setting uitproberen en ontdekken. Veilig en vertrouwd, werken aan je zelfvertrouwen als groepswerk niet iets voor jou is. Een dagdeel voor jezelf met mij als begeleider.

Een manier waarbij je mag proberen, fouten moet/mag maken om te leren zonder het gevoel te hebben voor een groep te moeten presteren, we zijn immers al zo gevoelig. De persoonlijke aspecten die je remmen kunnen we dan ook in deze setting rustig aan het licht laten komen. 4 uur voor jezelf in een fijne praktijkruimte, inclusief koffie/thee/water en benodigdheden. Jouw mediumschap ontdekken, je eigen unieke manier en persoonlijkheid tot uitdrukking laten komen in alle facetten !

Cursus per dagdeel van 4 uur € 125,-

Aurafotoconsult

Elk mens heeft een levensopdracht en die kan vervuld worden door optimaal alle aanwezige kwaliteiten te ontwikkelen en te gebruiken. De aurafoto brengt inzicht in de persoonlijkheid en de zielewil en heeft een onschatbare waarde in de persoonlijke evolutie, op weg naar een universeel bewustzijn. Daar een camera niet in staat is om de aura te zien, worden d.m.v. echografie de trillingsfrequenties van de hoofdchakra's vastgesteld.

Vervolgens worden de gemeten waarden omgezet in kleur. Zo krijgt u een objectieve voorstelling van uw persoonlijk aura.

De aurafoto wordt gemaakt via een handbiosensor die in verbinding staan met een computer en een camera. Via de hand wordt informatie verkregen en verwerkt en via kleuren weergegeven. Het wordt veel gebruikt in de spirituele wereld en verschaft ,mits juist geïnterpreteerd, veel informatie.

Het is een leuke ervaring en vergroot tevens je zelfbewustzijn.

Aurafoto + Consult circa 1 uur in de praktijk € 60,-

Reik cursus - Het mooiste kado dat je jezelf kunt geven


Reiki volgens het Traditionele Usui Systeem is de oudste en meest oorspronkelijke Healing methode die je tegenwoordig kan vinden! Al ver voor de her-ontdekking van dr. Mikao Usui werd het in landen als Egypte, Tibet en China gebruikt. Het is onvoorwaardelijk en doet geen kwaad. Het zal altijd proberen je lichaam te helpen met zijn herstel. Of dat nu emotionele of lichamelijke klachten zijn, met Reiki kun je een hele boel bereiken.

Wat ik altijd doe als ik iemand voor de eerste keer ontmoet is een face-to-face gesprek aangaan met die persoon. Even om kennis te maken met elkaar en om het een en ander te vertellen over wat Reiki is en wat Reiki voor u kan betekenen. Als we er dan beide een goed gevoel over hebben, kunnen we samen een datum vastleggen voor een cursus.Dit gesprek is uiteraard zonder verplichtingen en zonder kosten.

Ook voor Reiki II en III cursussen ga ik graag een gesprek aan waarom je graag verder wilt, Zeker een Reiki III cursus geef ik niet zonder dat ik daar iemand bij in de ogen heb gekeken en daar een goed gevoel over heb.


Reiki I                                                          € 125,-      2 dagen
Reiki II                                                         € 150,-      1 dag
Reiki III                                                        € 200,-      1 dag (vooralsnog). 

Thuisbezoek


Stel, je wilt een mediumschap of healing cursus volgen maar dat is ver weg van huis en lastig met vervoer.

Dan kun je het ook omdraaien en haal je de cursus naar jou toe! 


Nodig een aantal vrienden uit die ook een dag de diepte in willen om met hun intuïtie te leren werken, om mediumschap of healing te verkennen, of misschien wil je meer de diepte in, je mediumschap uitbouwen, tips en truuks over wat wel en wat niet.


We komen een prijs overeen op basis van het aantal deelnemers en we maken er een geweldige ervaring van !

In overleg Bel: 06-290 322 17