Kor Kuiper

Samen op weg naar beter!

Arthur Findley College & de Zwanenhof

Na een lange zoektocht waarom ik voelde wat ik voelde, zag wat ik zag en hoorde als een innerlijke stem kwam ik via via op het spoor van het Arthur Findley College. De plaats waar mediumschap wordt gedoceerd volgens de regels die daar gelden, die strenger en beter geformuleerd zijn dan bij ons in Nederland. Na een paar workshop met o.a. Jose Gosschalk en Paul Jacobs wist ik dat ik ook naar Engeland moest gaan om daar in het hart te kunnen zijn van het mediumschap Engelse stijl ! Ondanks mijn weerstand tegen vliegen heb ik de stap gezet en is het een hele grote stap voorwaarts geworden in mijn ontwikkeling. Niet altijd even gemakkelijk, maar ik kreeg wat ik nodig had in plaats van wat ik wilde. De ervaring in Engeland hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten en hebben bijgedragen aan "mijn weg" en "mijn manier". Ik ben daar erg dankbaar voor.Tegenwoordig ben ik te vinden in Zenderen in de Zwanenhof omdat daar nu workshops worden gegeven door tutors van het Arthur Findley College. Het aanbod is inmiddels uitgebreid en bieden aan iedereen mogelijkheden, van beginner tot gevorderde. Periodiek je collega`s ontmoeten en schaven aan de facetten van de diamant van het mediumschap.

Spirit Art

Sinds 2015 ben ik ook bezig met Spirit Art. Bij deze vorm van mediumschap teken ik in een lichte trance staat portretten van overleden mensen. Simpel op een stuk wit papier met niets anders dan een potlood, gum en doezelaar. Als de tekening klaar is plaats ik deze op mijn Facebook groep : https://www.facebook.com/groups/334792803276686/ (wel even lid worden)

Ik plaats bij de tekening de informatie die ik door kreeg tijdens en na het tekenen. De leden van de groep herkennen het portret en ik ga aan de slag met een reading om de herkenning helemaal rond te krijgen. Meestal is er een duidelijke reden waarom ze zich hebben laten tekenen. Ook is dit eigenlijk een vorm van Healing.


Hieronder een aantal voorbeelden van getekende en herkende portretten ! Bij sommige staat er geen foto naast ivm privacy van de familie.